Vårens utbildningar och kurser


Nu är några av vårens kurser bokade. Den 25/5 kommer jag återigen att hålla en utbildning för den som är intresserad av att bli skrivvägledare. Kanske arbetar du med människor på något sätt och tror att skrivandet kan hjälpa dem.  Vill du veta mer, kika in här eller kontakta mig.

Den 2/3 kommer jag att hålla en workshop för dig som vill komma igång med ditt terapeutiska skrivande. Vi kommer att gå igenom varför du vill skriva, hur du gör det bäst och hur du skapar dig en vana. Du kommer få testa olika övningar och i anmälningsavgiften på 699:- kr ingår en skrivkortlek och en dagbok till värde av 498:- Anmälan och info hittar du här.

Jag kommer endast att ha smågrupper vid årets alla kurser, så om du vill ha en plats, boka i god tid!

En annan nyhet är att jag kommer kunna erbjuda en workshops i syfte att lära ut det terapeutiska skrivandet som ett handledningsverktyg i ditt arbete för att minska stressrelaterad ohälsa på arbetsplatsen. Denna workshop kan köpas av företag och organisationer som vill ta hand om sin personal och förebygga sjukskrivning. Tipsa din chef nu!

Sen har jag så otroligt många skrivkurser jag skulle vilja göra, jag skulle vilja hjälpa er med ångest, förändra tankar, bearbeta händelser och sorger. Jag är osäker på vad du känner att du skulle behöva mest. Har du tips eller ideér på vad du skulle vilja ha en workshop om, tveka inte, säg till! Din önskan är min lag, eller ja, typ i alla fall.

Se så, anmäl dig och en vän nu. Ser fram emot att träffa er!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.