Välkommen på öppet hus!


Alltså det är en stor grej för mig att ha en lokal. Det är självklart inte min drömlokal, men det är ett steg i rätt riktning. Jag drömmer så klart om något ännu större, bättre och finare. Men just nu är jag tacksam för där jag är <3 Som jag tidigare har berättat vill jag ju att sånna här verksamheter (terapeuter och psykologer) skall visa upp sig mer och synas. För psykisk ohälsa är inget att skämmas för! Öppet hus är ett steg i den riktningen. Det kanske inte är en sak man vanligtvis gör. Men det är något JAG gör då jag vill att ALLA ska veta vart det finns en terapeut, och att man ska slippa att leta. Är man nyfiken, kan man därför få komma in och kika i mitt lilla terapirum. Lära känna mig, eller få reda mer på hur en terapisession eller behandling går till.

Med mig på dagen har jag fantastiska hobbykreatören som jag kommer att dela lokalen med. Det här är vår första gemensamma aktivitet men jag är säker på att det kommer att bli många fler!

Denna dagen kommer du inte bara få lära känna oss. Vi kommer också ha tävlingar, extra erbjudanden och gratis skrivövningar. Så ta dig tiden och kom förbi och säg hej. Då kan titta på mina skrivprodukter/böcker, dofta på eteriska oljor eller kanske beställa en unik målning av Hobbykreatören. Vi bjuder självklart på fika!

Lördag den 15/2 kl 12-14 på Vassbottengatan 14 i Vänersborg.

Vi skulle bli så glada om du kom!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.