Veckan som gått


Veckan började med en föreläsning i Örebro och jag njuter verkligen av att stryka saker på att-göra-listan, check på den ✔ Dottern var med och lyssnade och blev varken skrämd eller förvånad. Hon gick därifrån som många andra med lite extra kunskap tror jag. 

Alltså jag har så mycket att berätta när jag föreläser, skulle kunna hålla på i evigheter tror jag. Det finns så mycket jag vill säga så orden räcker liksom inte till. Jag pratar alltid i raketfart bara för att få så mycket som möjligt sagt på kortast möjligaste tid tror jag. Utbildningar är nog mer min grej, det får visserligen nästa vecka avgöra då jag ska underhålla en grupp människor en hel dag. Hejja mig!

Att jag pratar snabbt kan nog upplevas som stressande för andra slog det mig idag. När jag ringde tryckeriet berättade mannen i andra änden av luren ganska snabbt i samtalet att han inte tålde stress då han nyss hade haft en hjärtinfarkt. Det fick mig verkligen att tänka en gång extra på hur hetsig jag ibland kan upplevas. I morgon ska jag besöka tryckeriet under min lunch för att se hur jag kan trycka upp mitt utbildningsmaterial (japp, jag är ute i sista minuten) och ska nog ställa mig och djupandas i dörren innan jag kliver in så att jag inte ger karl en hjärtinfarkt av bara farten.

Min plan var att denna vecka göra klart utbildningen men igår kom bokföringen emellan [wp-svg-icons icon=”confused” wrap=”i”]. Nu i efterhand ser jag att jag borde lugnat mig och inte svarat direkt på den uppgift som dyker upp (lätt att vara efterklok) utan tagit det viktigaste först. Jag ligger efter med min mailskörd igen så ni som har mailat, det kommer dröja minst en vecka till innan ni får svar. Fick för övrigt ett så himla fint mail från en som var och lyssnade på min föreläsning. Alltså jag tror inte folk vet hur tacksam man på riktigt blir av alla fina kommenterar och mail. Det är verkligen det som får en att fortsätta. Så tycker du att någon eller något är bra, tveka aldrig, säg det!!

Nu väntar helgen och jag planerar att jag innan söndagen är slut ska vara helt klar med min utbildning så att jag nästa vecka kan vila mig i form [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”] Och när den veckan är slut, ja då är det ytterligare en uppgift som blir struken och det måste väl firas? [wp-svg-icons icon=”cool” wrap=”i”] Önskar er en fin helg!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”]Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.