Veckoplan | 34


Veckoplan 34

Veckoplan 34

Avklarat förra veckan:

Kontoret blev färdig städat förra veckan, det gick snabbare och enklare än vad jag trodde. Jag gick färdigt min e-kurs samt gjorde klart min egen e-kurs ”Skriv dina memoarer” som nu finns i webbshopen. Mina två bokideér kommer att bli verklighet och åkte i väg på sättning. Jag har haft samtal med ännu en författare till förlaget och fått bekräftat att min kortlek kommer att landa hos mig 1/9. Du kan redan nu förbeställa dig ett ex här.

Veckans mål:

Jag ska kolla igenom ett manus som är aktuellt för utgivning. Förhoppningsvis kommer mina böcker vara färdiga att sändas till tryck. Jag ska också jobba på min e-kurs under de tre veckor jag är i Norrköping. Mitt mål är att den ska vara klar när jag åker hem:)

Veckans fokus:

  • Kolla igenom manus.
  • Skicka böcker till tryck.
  • Arbeta med e-kurs.

Veckans fundering:

Du ska alltid göra allting samtidigt sa min man till mig härom dagen. Gör en sak i taget. Det får mig att fundera på rätt eller fel, följa någon annan eller följa mig själv. När jag får ideér och kraft så kör jag bara, chansar, och jag älskar det! Sen  kommer svackor där jag tvivlar, tänker vad har jag gett mig inpå, vad fan har jag gjort. Och så kommer ångesten, den där stunden då jag önskade att jag vore som alla andra och nöjde mig med en vanlig vardag där jag slipper stöta på såna svårigheter och gå utanför min komfortzon. Men sen gör bara tanken mig uttråkad, och jag hoppar tillbaks in i gamla banor igen. Kanske är min uppgift inte att följa andra, göra en sak i taget? Kanske har jag fått min hjärna för att följa dess framfart och inte anpassa mig till min omgivning?

Veckans svårighet:

Att vara ifrån familjen <3

Om tid finns:

Ska jag undersöka Norrköping.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.