Vilka dagar!


Är nyss hemkommen från Vann-spa och är slut i både kropp och knopp. Förutom några dagars sömnlöshet har jag överätit mig något enormt. När ska man någonsin lära sig att klara sig att hantera en buffé? Hur svårt ska det egentligen vara att äta lagom? Har legat en bra stund i sängen med magont innan jag kunde ta mig upp och göra det minsta. 

Det här var verkligen vad jag behövde. Extra tid med mina fantastiska arbetskamrater, träffa spännande och trevliga kollegor från andra frivårdskontor och en inspirerande föreläsning av Mia Törnblom. Jag ska inte ljuga om att mitt arbete känts tungt ett tag. Men när Mia som själv varit i kontakt med Kriminalvård i sina yngre år tackade för det jobb vi gjorde kände jag mig tårögd. Det var precis den där påminnelsen jag behövde. Stoltheten jag behövde känna i mitt bröst, istället för det där ständiga känslan av misslyckande jag haft sedan jag återvände från min semester.

Mia Törnblom -Vilken förebild!

Men nu väntar en veckas semester från mitt ordinarie arbete, jag ska ställa ut på konferensen i sucidprevention, ha några företagsmöten  och planera inför kommande bokrelease. Det här är precis vad jag behöver just nu, fylla på mig med kunskap, kärlek och nya kontakter. Flera händelser har tömt mina depåer så nu är det dags att fylla på mig själv. Ser fram emot en spännande vecka och önskar er en fin helg!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.