Allt eller inget 2 kommentarer


Som vanligt när jag gör något så gör jag det till 100% Jag fixar liksom ingenting däremellan. Som när jag målar eller skriver, då är det det enda jag vill göra och nåde den som avbryter mig när jag är mitt uppe i något. Jag behöver vill hålla på tills jag är klar.

Det är väl därför jag kanske inte kommer igång med träningen igen. För om det väl ska göras så ska det ju göras MYCKET. Vaddå 1-3 gånger i veckan, 1-3 gånger om dagen är mer min melodi.

Som i helgen när jag satte mig med akvarellblocket jag köpt. Jag målade tills papperna tog slut. Det värsta är att jag inte kan bryta mig själv i ett flow för även om papperna tog slut så tänker inte mitt huvud på något annat tills den anser sig klar. På min hundpromenad såg jag bara färger och former över allt och inatt låg jag vaken mellan tre & fem eftersom hjärnan löpte fullkomligt amok. Hur mycket jag än vill kan jag inte stoppa det. Det är som en kraft som bara måste ut och stänger jag in den så plågar den mig för alltid.

Idag har ett block med 150 sidor inhandlats. Jag hoppas jag tröttnar innan natten så att min hjärna kan få ro.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Allt eller inget