Hur långt kan man gå?


Hur långt kan man gå?

Hur långt kan man gå?

Jag är så stolt över att kunna presentera min första bok från annan författare, känns nästan mer pirrigt i magen än att ge ut min egen. Jag valde att ge ut Marcus bok för att han har en sådan viktig historia att berätta och jag kan utan att tveka säga att den bok är för alla, ALLA. Vilket är mer än vad jag kan säga om mina egna.

Detta är en riktig bladvändare som man enkelt läser från pärm till pärm. Lättläst och enkel. Boken handlar om en period i Marcus liv när han var i en depression och försökte att ta sitt liv. På en enkelt och ärligt sätt beskriver han sina tankar och känslor och det jag tar med mig av boken är hur viktigt det är att bli sedd, att självmord går att förhindra och att det oavsett vad man tror och känner just då, går att må bra igen [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Köp den, läs den och rekommendera den till alla ni känner, bums!

Ni finner boken här eller som e-bok på ert bibliotek.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”]Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.