Min dag


Är precis hemkommen från en riktigt fin stund. Mitt och Mias event ”din dag”. Det blev en dag med både skratt och allvar. Fint att människor, okända för varandra kan komma varandra nära, om så bara för en stund. Att öppna upp både känslor och tankar, så fint ❤️Vi började dagen med yoga. En alldeles perfekt sådan om du frågar mig. När jag låg där och kramade mina knän tänkte jag att det är vad yoga handlar om, att krama sig själv. Att känna in, ta hand om. Något jag borde göra oftare. Tycker alltid om mig själv mer efter ett yogapass, det är som att jag och kroppen blir vänner för en stund. Slutar att skälla på varandra och slåss. Det håller i sig någon dag eller två. Sen är vi tillbaka på ruta ett, tittar på varandra med arga ögon.

Sen fikade vi och testade på en skrivövning och lyssnade på en kostföreläsning med Mia.

Deltagarna fick presenter från Body shop, gaffleu förlag och levfa design. Efter vår fina dag for jag i väg för att möta en författare jag vars bok jag förhoppningsvis kommer att ge ut. Så bra och viktig bok jag sååå gärna vill dela med världen!

Nu känner jag mig helt färdig och tänker tillåta mig själv att vila resten av dagen. Jag har så svårt för att göra sådant, lite till, lite till säger jag ständigt till mig själv och så kämpar jag på, som vanligt.

Men idag tänker jag göra annorlunda. Jag stänger av mail och telefon, spenderar resten dagen med ungarna i soffan, framför tvn, eller något åt det hållet. Jag ska kämpa för att göra så lite som möjligt istället för tvärtom. Jag ska tillåta mig själv att göra ingenting.

Disken står kvar i morgon, dammråttorna dör sällan ut dem heller. Alla måsten finns kvar. Det är värt att påminna sig om det. ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.