Årets ledord 1 kommentar


Årets ledord

Årets ledord

Varje år sätter jag ett ledord för mig själv, ett ord som absolut många gånger faller i glömska. Men som jag många gånger ändå trot sitter inpräntad i mig. För jag har någonstans i ryggmärgen följt dem, varje år.

2015 hade jag ledordet mod och oj vad modig jag var det året, det var utmattande och påfrestande och vid slutet av året kände jag inte alls längre för att vara modig. Jag hade gått så långt utanför min komfortzone att jag aldrig mer ville lämna den igen.


2016 hade jag ledordet närvarande. 2016 var året där jag blev deprimerad, utmattad och faktiskt sjukskriven för första gången i mitt liv, så nog var jag närvarande trots allt.

2017 hade jag ordet eftertänksam. Eftertänksamheten valde jag som ord för att jag kände att jag aldrig hamnade där jag hade planerat. Jag satte upp ett mål men hittade mig själv någon helt annanstans. Jag valde ordet för att jag ville fokusera på rätt sak. Jag vet inte om jag var direkt eftertänksam, men jag nådde i alla fall mitt mål.

2018 hade jag tillväxt som ledord. Och som vanligt när jag sätter ett ledord så kan jag efter ett år undra hur fan jag tänkte. Tillväxt? Jag har absolut gjort mer samarbeten och tagit mer kontakter än tidigare. Så absolut, tillväxt har skett både i mig som person, men också som företag. Men nu, så här i slutet på året känner jag inte alls någon lust att knyta kontakter och nätverka med andra, tvärtom vill jag stänga in mig och bara vara för mig själv. Men kanske blir det per automatik så när man följt sitt ledord, kanske ska man vara lite trött på det…

Jag vill skratta mer…

Så ett ledord för 2019…Ett ledord går inte att planera. Jag försöker att tänka ut något smart men det enda som kommer till mig är glädje. Jag har känt mig ganska ledsen det här året. Utan anledning egentligen. Bara någon form av ensamhetskänsla som levt i mig. Känner mig så jävla övergiven. Men den känslan får bli ett helt annat inlägg. *Fokus Jessica*. Nästa år vill jag känna glädje. Jag vill skratta mer. Jag är så jävla trött på att kämpa, sträva och vara duktig. Jag vill inte vara duktig. Jag vill ha roligt. Så nästa år ska bli glädjens år, det har jag ta mig fan bestämt. Så det så!

Vad har du för ledord kommande år?


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Årets ledord