Best of 2018


Här kommer top 10-listan med 2018 mest lästa blogginlägg. Jag ser att många just hittar till mig genom google sökningar på ordet ”antidepressiva” eller ”sjukskrivning”, det innebär att det därför är något jag behöver skriva mer om. Det är så otroligt många av er som hittar till mig när ni söker efter hjälp och jag hoppas att jag i mina texter svarar på några av era frågor eller åtminstone inbringar hopp. Här kommer listan:

  1. Att sluta med antidepressiva
  2. Vad får jag göra som sjukskriven
  3. 23 tecken på att du inte har ADHD
  4. En kärleksförklaring
  5. ADHD och sömnproblem
  6. Att (över)leva med GAD
  7. Att vara anhörig till någon med GAD
  8. Psykosomatiska symtom vid ångest
  9. Vad kan man jobba med när man har ADHD
  10. Så tar du kontroll över dina tankar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.